Sneakers and Shoes

Sneakers and Shoes: het Italiaanse Golden Goose deluxe Brand heeft de wereld veroverd met oud gemaakte gympen met een ster. Golden Goose is geboren in 2000 uit de creatieve breinen van Alessandro Gallo en Francesca Rinaldo. Ze werken met traditionele Venetiaanse kleermakers om elegante dagkleding te produceren.

Golden Goose

Het label dat bekend staat om het gebruik van distressed-look rubber, zacht leer en textuur suède, is geïnspireerd op retro-symboliek, moderne kunst en speelse tactiliteit. Gemakkelijk te herkennen aan metallic-sterrenapplicaties. De kant-en-klare kleding en accessoires van Golden Goose Deluxe Brand zijn even populair als zijn sneaker ontwerpen. De sneakers and shoes collecties van Golden Goose Deluxe Brand combineren traditioneel Italiaans vakmanschap met een koele en hedendaagse gevoeligheid.

Alessandro en Francesca Gallo waren op en top creatief. Mode zat in hun bloed. Toen een vriend, een bekende Venetiaanse kleermaker, een aantal van hun eerste ontwerpen tot uitvoering bracht, ontstond Golden Goose. De designers hadden als doel om elegantie en moderniteit te combineren. Ze experimenteren met nieuwe fits en duurzaamheid. Het geheim van Golden Goose is zoals zij zelf zeggen ‘de mix tussen Italiaanse kenmerken en Britse stijlen, met een vleugje avant-garde en zeer nauwkeurig oog voor detail.

 

1 Reactie

  1. Le Cialis Et Les Effets Indesirables [url=http://mpphr.com]Priligy[/url] Allopurinol 300 Mg Australia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.